Printtaamo verkkokaupan käyttöehdot

Nämä käyttöehdot sääntelevät Printtaamo Oy:n (2584747-8) osoitteissa www.printtaamo.fi ja kalentereita.fi julkaiseman palvelun sekä siihen liittyvän ohjelmiston käyttöä sekä palvelun tarjoamien tuotteiden tilaamista.

Toimitus- ja maksuehdot
Posti- ja käsittelykulut lähetyksen painon ja koon mukaan alkaen 4,00 euroa/lähetys
jälkitoimitukset ilman toimitusmaksua
Toimitusaika 2-7 työpäivää
Noutamatta jääneen paketin uudelleenlähetys 15 euroa.
Maksutapa: käteinen noudettaessa tai verkkomaksu postitoimituksiin.
Alaikäiset saavat tilata tuotteita vain huoltajan suostumuksella.
Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%
Printtaamo pidättää oikeuden muutoksiin

Virheellinen toimitus
Mikäli toimitus on virheellinen tai tuote on vahingoittunut, tulee ilmoitus virheestä tehdä heti asiakaspalveluun. Virhe korvataan kuluitta pääsääntöisesti toimittamalla tilalle virheetön tuote. Jos tämä ei ole mahdollista, neuvotellaan hinnanalennuksesta tai tuotteen palauttamisesta. Käyttäjän alkuperäisen aineiston aiheuttamaa huonoa kuvanlaatua (mm kuvien liian alhainen resoluutio) ei katsota virheelliseksi tuotteeksi tai toimitukseksi.

Maksaminen
Maksamiseen voi käyttää kerrottuja maksutapoja. Palvelun tarjoaja voi muuttaa käytettävissä olevia maksutapoja. Muutoksesta ilmoitetaan palveluntarjoajan verkkosivuilla. Palveluntarjoajalla on oikeus tarkistaa käyttäjän luottotiedot ennen tilauksen toimittamista.

Kuvien ehdot
Sinulla täytyy olla kaikki oikeudet kuviin. Kuvat eivät saa olla loukkaavia eivätkä hyvän tavan vastaisia. Pidätämme oikeuden olla hyväksymättä tilausta, joka ei täytä näitä ehtoja.

Asiakaspalvelu
Printtaamo Oy
Suvantokatu 13
33100 Tampere
puh.040 549 8180
sähköposti: info@printtaamo.fi
asiakaspalvelumme on avoinna klo 10 – 16